Een aantal van de kabouterpalen (hier nog in wording) welke straks op het Kabouterpad zijn te bewonderen.
Een aantal van de kabouterpalen (hier nog in wording) welke straks op het Kabouterpad zijn te bewonderen. Foto: Corine Roks

Klaar voor opening Kabouterpad in Sprundels Fatimapark

Door: Addo Sprangers Algemeen

SPRUNDEL - In het Fatimapark in Sprundel vindt woensdag om 13.30 uur de feestelijke opening van het Kabouterpad plaats. Genodigden, peuters, kleuters en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om naar de onthulling van de kabouterpalen te komen. De organisatie wil er een gezellige middag van maken.

De kabouterpalen vormen een vast onderdeel van het Fatimapark en kun je het gehele jaar bekijken. Vanaf donderdag 21 oktober kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders of begeleider het Kabouterpad lopen tijdens de openingstijden van het Fatimapark. Het is een korte, onverharde route met opdrachten voor kinderen tot en met ongeveer zes jaar jaar. Op doordeweekse dagen kun je bij de foyer van dorpshuis De Trapkes een speurtocht huren tegen een vergoeding van twee euro per kind. Je krijgt dan een tasje met benodigdheden voor de speurtocht; een kaboutermuts, opdrachten en spulletjes om de opdracht uit te voeren. Tevens zit in deprijs een kabouterdrankje (ranja) voor de kinderen inbegrepen. Na afloop van de speurtocht, vragen we je de tas met daarin de spulletjes en spelletjes terug te brengen naar de foyer. De kaboutermuts mag je houden. We hopen met enige regelmaat een nieuwe speurtocht aan te kunnen bieden. Tip: voorkom teleurstellingen en reserveer een tasje via trapkes@dorpswerksprundel.nl. Surf voor meer informatie naar www.kabouterpad.nl of www.dorpswerksprundel.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief