<p>Kinderen in actie tijdens een eerdere edtitie van de Mini-Roparun.</p>

Kinderen in actie tijdens een eerdere edtitie van de Mini-Roparun.

(Foto: archief Team 102 SV Sprundel)

Team 102 SV Sprundel houdt Mini-Roparun en een Roparun 2.0

SPRUNDEL - Team 102 SV Sprundel van de Roparun houdt komende zaterdag een Mini-Roparun en een Roparun 2.0. 


De Mini-Roparun is voor meisjes en jongens van de basisschoolleeftijd. Op sportpark De Kerlinge in Sprundel wordt hiertoe een parcours met obstakels gebouwd. In ploegen van minimaal vier deelnemers kan de jeugd dan deelnemen aan een estafette van twintig rondjes. De ploegen kunnen gratis deelnemen, maar bedoeling is dat ze zich laten sponsoren. Als een ploeg haar opdracht volbracht heeft kan die haar gesponsorde geld in een speciaal kastje deponeren.

Bloemen

Roparun 2.0 houdt in een loop door het dorp van 2, 4, 6 of 8 kilometer. De deelnemer loopt dan samen met een van de acht leden van Team 102, dat met Pinksteren ruim 500 kilometer gaat lopen. Aan de loop door het dorp kan iedereen vanaf 13 jaar deelnemen. Tevens kunnen belangstellenden zaterdag voor Moederdag voor een plaatselijke bloemist bloemen gaan bezorgen. De bezorgkosten worden dan geschonken aan het goede doel.

Goed doel

Het geld dat Team 102 via deze activiteiten binnenkrijgt, wordt besteed ten behoeve van palliatieve kankerpatiënten. Onlangs kreeg hospice Jacqueline in Sint Willebrord van de Roparun nog een mooie bijdrage. Voor beide activiteiten is tot en met donderdag nog opgave mogelijk. Voor de Mini-Roparun via e-mail corienaarts@gmail.com en voor de Roparun 2.0 via tel. 06-36187071 en en e-mail maikdeweert@gmail.com.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief