Foto: Peter Braakmann

Grasduinersdurp is klaar voor jaarlijkse tonpraatavond

  Algemeen,Nieuws

ZEGGE - Carnaval komt dichterbij. In Grasduinersdurp, waar de komende editie van het carnavalsfeest het motto 'W'emme vaort' luidt, wordt het carnavalsseizoen in het nieuwe jaar afgetrapt met de jaarlijkse tonpraatavond.


Ook dit jaar heeft Stichting KinderKarnaval Zegge (SKZZ) weer gezorgd voor een mooie line-up van tonpraters. De tonpraters die de ton zullen betreden zijn Sjef Stuy, Dik de overgewichtige bouwvakker, Peerke van 7bultenlaand, Bertje Bluf, Koert de Kapper en Kaat van de Kaai. Tijdens deze avond zijn uiteraard ook prins Gudo d'n jiste en zijn gevolg aanwezig. De tonpraatavond wordt gehouden op zaterdag 12 januari om 19.30) in gemeenschapshuis De Nieuwenbergh aan de Hoefstraat 4 te Zegge. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij SPAR Bouman en bij De Nieuwenbergh à 7,50 euro per stuk.  Aan de deur kosten de kaarten 10 euro per stuk. Meer informatie via www.grasduinersdurp.nl. Carnaval 2019 vindt plaats van 1 maart tot en met 5 maart. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief