Foto: Rainer Sturm - Pixelio

SV Sprundel start met peuter- en kleutervoetbal

  Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - SV Sprundel heeft de krachten gebundeld met Kicks n Sticks. Hierdoor kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar oud bij SV Sprundel op een speelse manier kennismaken met de voetbalsport.


Op maandag 18 februari staat er een proefles gepland. Alle peuters en kleuters kunnen deze na aanmelding gratis volgen. De lesprogramma's van Kicks n Sticks, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van het kind in genoemde leeftijdscategorie. Zo leert het kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen. Er wordt ook aandacht gegeven aan de voetbaltechnieken die op latere leeftijdniet alleen belangrijk zijn bij het beoefenen van de favoriete sport maar ook in het dagelijks leven. Bij de verschillende sport- en spelactiviteiten wordt gebruik gemaakt van kleurrijke en uitdagende materialen en muziek. Surf voor meer informatie naar https://kicksnsticks.eu/toddlers-kids. Meer informatie over de lessen van Kicks n Sticks is verkrijgbaar bij Ramon Krijnen via het e-mail adres ramon@kicksnsticks.eu. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief