Foto: Charles van Campenhout

Vakbeurs wil scoren met slogan 'GrootGroenPlus, Great in Green'

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - GrootGroenPlus, Great in Green! Aldus luidt de slogan welke is gekozen voor de 29ste editie van GrootGroenPlus die van 2 tot en met 4 oktober in Zundert plaatsvindt. Het is voor de eerste keer dat de vakbeurs voor de boomteeltsector gebruik maakt van een slogan die op een creatieve manier aangeeft waarop de nadruk van de beurs zal liggen.


De nu gekozen slogan dekt volgens de organisatie geheel de lading en sluit volgens haar mooi aan bij hetgeen de beurs is. "GrootGroenPlus is immers de meest groene vakbeurs en er is een volledig en zeer breed sortiment te vinden", zo stelt zij. De slogan krijgt in combinatie met het beurslogo een eigen afbeelding.

Road Show

Volgens de organisatie van GrootGroenPlus wordt hard gewerkt aan de invulling van de komende editie van de vakbeurs. Zo is besloten dat er ook dit jaar weer een Road Show wordt gehouden. In het kader van de 29ste editie worden dit jaar 29 planten die in het verleden gekeurd werden, opnieuw op de beursvloer getoond.

Extra prijs

Daarnaast wordt aan de reguliere keuringen van de nieuwigheden een extra prijs gekoppeld. Tijdens de uitreiking van de medailles zal aan een nieuwigheid een veldkeuring worden geschonken. Door het invoegen van deze extra prijs wil GrootGroenPlus het belang van de veldkeuringen benadrukken. De keuringen worden straks wederom verzorgd door de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC). De KVBC zal niet alleen de medailles toekennen, ook nomineert de Keuringscommissie de nieuwigheid voor de extra prijs: de veldkeuring. Nieuwigheden kunnen nu al via de website van GrootGroenPlusvoor keuring worden aangemeld. Sluitingsdatum is wederom 1 september.

Onderzoek 

Om de public relations rond het jaarlijkse evenement een juiste impuls te kunnen geven, zet GrootGroenPlus in de komende weken onder zestig (groene) deelnemers een onderzoek uit. In totaal twintig procent van het totale budget gaat op aan public relations, zo meldt GrootGroenPlus. "Hoofddoel blijft het trekken van meer internationaal bezoek en daarmee meer internationale deelnemers. Daarbij kunnen verschillende vragen aan de orde komen. Wie verwacht je in de stand? Welke acties op het gebied van public relations zijn van belang? Waar zou je zelf op inzetten? De deelnemers kennen de markt, de sector en hun producten het beste. De resultaten zullen geanonimiseerd worden samengevat en verwerkt. Naar verwachting zal hier nuttige informatie uitkomen die al dan niet tot nieuwe inzichten of bevestiging leidt." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief