Foto: Addo Sprangers

Oprichtingsbijeenkomst Rucphense Actieve Senioren

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Senioren die zich hebben afgescheiden van KBO Rucphen zijn een eigen organisatie gestart onder de noemer Rucphense Actieve Senioren. Komende zaterdag vindt in zaal Agora in Rucphen van 14.00 uur tot 17.00 uur de officiële oprichtingsbijeenkomst plaats.


De groep hield eerder al een eigen kerstviering en een eigen carnavalsfeest in Agora. Inmiddels hebben zich meer dan honderd leden bij het gezelschap aangesloten, onder wie relatief veel jongere senioren.

Ontspanning

Op dit ogenblik is fietsen met de fietsgroep nog de enige regelmatige activiteit. Iedere week, als het weer het toelaat, rijden zo'n twintig à dertig leden op dinsdagmiddag hun wekelijks fietstochtje. Vanaf mei wordt dit iedere maand uitgebreid met een dagtoertocht en een dagexcursie toertocht. De nieuwe club wil echter niet alleen fietsen, ook wil zij bereiken dat senioren een mooie en gezonde tijdsbesteding hebben en vooral plezierig en op ontspannen wijze met elkaar omgaan.

Uitbreiding

Dat zou moeten gebeuren via het houden van themamiddagen, sport-en spelmiddagen en vieringen van feestdagen (Kerstmis, Carnaval en Pasen). Een zestal bestuursleden heeft zich reeds gemeld om hier de schouders onder te zetten. Rucphense Actieve Senioren hoopt op de oprichtingsvergadering op nog meer belangstellenden die zich willen opgeven voor een werkgroep of de uitbreiding hiervan. De zaal in Agora is open vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur begint de oprichtingsvergadering. Na het formele en praktische gedeelte is er nog een gezellige nazit met muziek. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief