Foto: Addo Sprangers

Kruidenochtenden en Kruidenwandeling in Heemtuin Rucphen

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Heemtuin Rucphen aan de Baanvelden 12 in Rucphen houdt een tweetal Kruidenkransjes voor geïnteresseerden in de geneeskrachtige werking van kruiden.


Tijdens zo'n Kruidenkransje maken de deelnemers met de verschillende manieren waarop kruiden worden toegepast  en krijgen zij ook gelegenheid om kruiden uit te proberen. De Kruidenkransjes vinden plaats op zondag 26 mei van 10.00 uur tot 12.30 uur en op woensdag 19 juni van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Daarnaast wordt op zondag 16 juni in de Heemtuin een Kruidenwandeling gehouden. Onder leiding van een gids maken de deelnemers hierbij kennis met verschillende planten waarvan vele voor medische doeleinden gebruikt werden en nog steeds worden. De wandeling is van 13.30 uur tot 16.00 uur. Stuur voor meer informatie en aanmelding een mailtje naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief