Foto: Addo Sprangers

Klaar voor Fietsfotozoektocht Beleef Sprundel

  Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - Er wordt in Sprundel een leuke fietsfotozoektocht aangeboden. Wie de zoektocht tot een goed einde brengt en alle foto's terug kan vinden, maakt kans op een leuke prijs.


Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in Dorpshuis De Trapkes in Sprundel, tijdens de reguliere openingstijden. De fietsroute van 30 kilometer leidt deelnemers door het mooie landschap van Sprundel en omgeving. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt iedere deelnemer de routebeschrijving Typisch Sprundel en een antwoordformulier met daarop 25 overzichtsfoto's en 25 detailfoto's die tijdens het fietsen aan elkaar moeten worden gekoppeld. Tussen 11 mei en 20 december kan de fietsroute een onbegrensd aantal keren worden gereden. De antwoordformulieren zijn tot en met vrijdag 20 december in te leveren bij Dorpshuis De Trapkes. Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is de deelnameset verkrijgbaar bij Molen De Hoop tijdens de Nationale Molendagen tussen 10.00 uur en 16.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief