Foto: Gemeente Rucphen

Vignet 'Zilveren Sportkantine' voor TV de Bocht

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - TV de Bocht heeft als eerste sportkantine in de gemeente Rucphen het vignet 'Zilveren Sportkantine' ontvangen. In het bijzijn van Irene van Team Fit, Conny en Bas van de Barcommissie van de tennisvereniging en sportdiëtiste Femke van de Heerlijke Praktijk, reikte wethouder De Bruijn maandagavond het certificaat uit.


De gemeente Rucphen werd afgelopen jaar bestempeld als meest ongezonde gemeente van Nederland. In samenspraak met de Gemeente Rucphen hebben Femke en Conny er hierop samen voor gezorgd dat er veranderingen kwamen in het aanbod van eten en drinken, zodat er gezondere alternatieven aangeboden kunnen worden. Naast de gezonde kinderopvang, gezonde scholen is er nu ook een gezonde sportkantine.  Er zijn maar 34 andere Zilveren Sportkantines in Nederland en tv de bocht is de eerste kantine die in onze regio hiermee aan de slag is gegaan. Het houdt in dat de sportkantine van TV de Bocht voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines. Zilveren Sportkantines  presenteren gezondere producten op een aantrekkelijke en opvallende manier, en helpen daarmee om van de gezonde keuze ook de makkelijke keuze te maken. In de sportkantine is de meerderheid van het aanbod gezond. Deze aanpak helpt klanten betere keuzes te maken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief