Foto: Addo Sprangers

Sandor Michielse nieuwe gemeentesecretaris Gemeente Rucphen

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Het Rucphense college van burgemeester en wethouders heeft besloten om Sandor Michielse (41 jaar) te benoemen als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de Gemeente Rucphen. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B en W. Michielse gaat per 1 september aan de slag.


Hij volgt daarmee Fred Verheijen op als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Laatstgenoemde  gaat met ingang van 1 juli met pensioen. Hij nam in mei al afscheid van de gemeentelijke organisatie. Sandor Michielse is nu werkzaam bij de gemeente Zwijndrecht als Afdelingshoofd Realisatie. Hij werkte in totaal veertien jaar voor de gemeente Zwijndrecht in diverse leidinggevende en managementfuncties. Ook heeft hij diverse rollen gehad in regio Drechtsteden. Daarvoor was hij werkzaam bij de gemeente Capelle aan den IJssel en als managementconsultant bij Deloitte Consulting. Sandor studeerde Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit in Tilburg.

Verbinder

Wethouder René Lazeroms over de benoeming: "We zijn blij met de benoeming van Sandor Michielse. Hij heeft ruime managementervaring en ervaring binnen de overheid. Hij is een echte verbinder. Hij heeft visie, is enthousiast en resultaatgericht en hij weet het beste uit mensen te halen. Met een nieuwe gemeentesecretaris en een ambitieus college gaan we verder met de uitvoering van ons coalitieakkoord. Met deze benoeming wordt de continuïteit van deze cruciale rol gewaarborgd. We zijn ervan overtuigd dat Sandor onze gemeentelijke organisatie kan helpen bij de (maatschappelijke) opgaven waar we als gemeente voor staan".

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief