Foto: Corine Roks

Zeventig teams tijdens elfde editie Beachsoccer Sprundel

  Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - Een nieuwe commissie Beachsoccer SV Sprundel is opgestaan. Al sinds oktober 2018 is de twaalfkoppige commissie druk met de voorbereidingen voor de elfde editie van het Beachsoccer. Komend weekend is het dan zover, op het Kloosterplein in Sprundel strijden maar liefst zeventig teams in het mulle zand om de toernooiwinst. Het vertrouwde concept blijft van kracht, op enkele aanpassingen na. De nieuwe commissie stelt zich voor.


"Een bewuste keuze van de vorige commissie om tijdens het tweede lustrum afscheid te nemen. Tijdens het toernooi in 2018 kwamen er uit verschillende hoeken al geluiden dat zo'n mooi evenement binnen onze club moest worden voorgezet. En je weet hoe dat gaat, onder het genot van een drankje worden toezeggingen gedaan. Als reactie daarop heb ik in oktober een groepsapp aangemaakt, met daarin alle enthousiastelingen. Eind oktober hadden we ons eerste overleg", laat medeorganisator, Ad Lazeroms van SV Sprundel, weten.

WhatsApp-groep

In de WhatsApp groep zijn naast Ad vertegenwoordigd; Willem Verwijmeren (communicatie), Rick de Bruyn en Bram van Dorst (entertainment), Angelo Heeren en Martijn Peeters (horeca/sponsoring), gastvrouw Angelien van den Broek, Kees Nouws en Andy Smits (materiaalmannen/ op- en afbouw), Corné van den Broek (toernooileider), Corné Jaspers ( wedstrijdsecretariaat) en Gé Jongeneelen (sponsoring).

Sponsorpakketten

Over de sponsoring zegt Martijn: "Was het voorheen wat meer vrijblijvend, deze commissie heeft de bewuste keuze gemaakt voor het aanbieden sponsorpakketten. Dit heeft heel goed uitgepakt, en naast geldelijke middelen doen we een beroep op onze sponsoring in natura, zoals het zand, steigermaterialen en materialen en machines. Vaste sponsors uit Sprundel en regio bieden deze middelen aan, waarvoor onze voorgangers zich sterk hebben gemaakt". Waarop Corné van den Broek aanvult: "De vorige commissie heeft het gruwelijk goed gedaan".

Logo

Hoewel het vertrouwde concept gehandhaafd blijft zijn er toch enkele nieuwe elementen zoals de aanwezigheid van een foodtruck en ijskar. "En de bar is uitgebreid met Desperados en mixdrankjes. We merkten dat hier vraag naar was, vooral met warm weer", laat Angelo weten. Overigens kunnen de drankjes met splinternieuwe muntjes worden afgerekend. "We hebben een nieuw logo laten ontwerpen. Onze muntjes, shirts, vlaggen en spandoeken zijn hiermee bedrukt", vult Willem aan.

Scorebord

Om de spanning tussen de deelnemende teams op te voeren is het spelersveld uitgerust met een digitaal scorebord. "Zo kunnen de deelnemers en bezoekers de tijd en (tussen)standen bijhouden", benadrukt Corné van den Broek. In het totaal doen zeventig teams mee, waarbij de JO13- pupillen op vrijdagavond 17.30 uur de aftrap zullen verrichten. "Het veld is continu bezet, we hebben geen ruimte voor nog meer teams. Op vrijdag en zaterdag speelt de jeugd, op zondag is het de beurt aan de Dames en Senioren", vult Corné Jaspers aan. Bij de Jeugd is er een team uit Rotterdam present.

Muziek

Behalve van het strandvoetbal wordt er langs de lijn ook genoten van toepasselijke muziek. "Op alle dagen zal DJ Ronnie van Disco Silence het ultieme strandgevoel versterken", laat Bram weten. De commissie heeft muzikaal goed uitgepakt. Zo is op zaterdagavond 29 juni vanaf 20.30 uur iedereen welkom bij de live- band IMPAKT!. "Dan barst de beachparty los", klinkt de commissie eensgezind. Op zondag wordt afgesloten met DJ Fer- E, deze zal rond de klok van 18.00 uur zijn speakers over Costa Iglesia laten weerklinken. "En de entree is, zoals altijd, geheel gratis. Iedereen is dit weekend welkom om de teams aan te moedigen en/of te komen feesten op het strand van Sprundel", besluit het nieuwe Beachsoccer-commissieteam.

BIJDRAGE CORINE ROKS


Voor meer info: bezoek de Facebook-pagina van Beachsoccer SV Sprundel.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief