Foto: Addo Sprangers
FOTOALBUM

Nagenieten op corsomaandag in Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Even van de zon genieten op een terras, koopjes scoren op de braderie, luisteren naar de her en der optredende artiesten,bier drinken met de leden van je favoriete buurtschap én natuurlijk nog een keer alle corsowagens onder de loep nemen op het tentoonstellingsterrein.


Dat is de befaamde corsomaandag in een notendop. Een dag ook waarop Jos Jochems, voorzitter van de Stichting Bloemencorso Zundert, met tevredenheid terugblikt op het corso een dag eerder. "Prachtig weer, heel veel diversiteit onder de corsowagens en een meer dan geslaagde jubel op de nieuwe plaats bij het Oranjeplein. Dat laatste heeft tot nu toe uitsluitend positieve reacties opgeleverd", zo vat  hij zijn bevindingen samen. En dus zien we deze maandag vooral veel blije gezichten in Zundert. Wie zelf nog een kijkje wil nemen hoeft zich overigens niet te haasten. Tijdens  corsomaandag  gaat het feest tot in de kleine uurtjes. Dat is een traditie waaraan in Zundert niet wordt getornd. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Operators

Bergen op Zoom

Productiemedewerkers.

Etten-Leur

Parkbeheerder

Gennep

Adviseur

Bergen op Zoom

Meewerkend voorman (m/v)

Poortvliet

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief