Foto: Schildersclub St. Joseph

Schildersclub St. Joseph houdt Open Dag in Sint Willebrord

  Algemeen,Nieuws

SINT WILLEBRORD - Schildersclub St. Joseph houdt op zaterdag 14 september een Open Dag in het clubhuis aan de Pastoor Bastiaansensingel 29 in Sint Willebrord. Deze duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.


Meerdere leden demonstreren tijdens de Open Dag waar hun passie naar uitgaat. Zo wordt er uitleg gegeven over verschillende schilder- en tekentechnieken, vindt er een demonstratie airbrush plaats en kan er kennis worden gemaakt met het werken met speksteen. Naast de mogelijkheid om samen te schilderen en te tekenen, is de grote kracht van de club het saamhorigheidsgevoel en de gezelligheid. Ook worden er lessen gegeven op uiteenlopende vlakken, zoals tekenen, schilderen met olieverf en aquarel. De club heeft ruim 90 leden uit de hele regio. De vereniging houdt jaarlijks een expositie. Informatie: http://schildersclubstjoseph.nl/. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Medewerk(st)er

Klein Zundert

Parttime hulp restaria

Roosendaal

Beveiligingsmonteur

Bergen op zoom

Fulltime Monteur

Bergen op zoom

Bezorgers

Steenbergen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief