Foto: Peter Houtepen

Oplichters actief namens Brabant Water

RUCPHEN - In West-Brabant zijn oplichters actief die zich voordoen als medewerkers van Brabant Water. 


De organisatie waarschuwt op haar Facebook-pagina voor deze oplichters. "Laat een onbekende niet in uw woning, maar vraag altijd om een legitimatiebewijs. Onze medewerkers hebben altijd een legitimatiekaart bij zich", aldus het drinkwaterbedrijf.

De oplichters komen volgens Brabant Water aan de deur met de mededeling dat zij de waterleidingen komen controleren. "Hiermee proberen zij toegang te krijgen tot uw woning of gegevens te ontfutselen. Hierover zijn onder andere al meldingen ontvangen vanuit Roosendaal en Bergen op Zoom. Het is goed mogelijk dat de oplichters hun werkterrein uitbreiden naar andere gemeenten."

Brabant Water roept mensen op om bij twijfel de voordeur te sluiten en Brabant Water te bellen via 073-683 80 00 om na te gaan of er inderdaad een medewerker van het bedrijf voor de deur staat. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief