Archief de Bode

Grote politieactie bij bedrijf en huis in Schijf

  Politie

SCHIJF - Woensdagmiddag viel de politie met drie eenheden en twee hondenteams een huis en bedrijf in Schijf binnen. De politie gebruikte ook speciale schilden. Er is een 52-jarige man uit Schijf aangehouden wegens belediging en bedreiging van meerdere personen.


De politie kreeg rond de middag een melding van een man die enkele ruiten had vernield bij een bedrijf, ook had hij een hond bij die hij dreigde los te laten op de eigenaar van het bedrijf. De politie ging erheen met drie eenheden en trof de man aan die nu ook de agenten beledigde en bedreigde met zijn hond. De politie zette een hondenteam in uit voorzorg om de man te overmeesteren. 

Pepperspray
De verdachte wist echter in eerste instantie te ontkomen via het dak, waar hij van af sprong en in de tuin belandde. Hierna wisten de agenten de man te overmeesteren door het gebruik van pepperspray.

Volgens de politie had de verdachte mogelijk problemen in de privé-sfeer met de eigenaar van het bedrijf, wat uitmondde in een conflict. De politie doet nog onderzoek. 

Guus Arnouts


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Verkoper

Oudenbosch

Assistent ambachtelijke bakkerij en een allround broodbakker

Gilze

Handige krachten tentenbouw

Zundert

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Algemeen coordinator

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief