Twee Willebrorders opgepakt als verdachten in viervoudige moordzaak Enschede

  Politie

SINT WILLEBRORD - De politie heeft dinsdagochtend twee mannen van 71 en 32 jaar uit Sint Willebrord aangehouden voor betrokkenheid bij de viervoudige moord in Enschede.


De twee worden ervan verdacht een wapen te hebben geleverd aan de reeds eerder aangehouden verdachten. Na de aanhouding is de politie gestart met een doorzoeking in een woning in Sint Willebrord. De twee mannen zijn overgebracht naar cellencomplexen van de politie-eenheid Oost-Nederland. Meerdere aanhoudingen worden overigens niet uitgesloten.

Op 13 november werden in een pand aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede vier mannen levenloos aangetroffen. Twee weken later werden drie mannen opgepakt in de leeftijd van 30, 32 en 57 jaar op verdenking van betrokkenheid. Zij zitten nog steeds vast.

De politie is nog steeds op zoek naar twee tassen. Mogelijk dat getuigen uit de omgeving van Sint Willebrord deze tassen sinds 13 november ergens hebben gezien of gevonden. Dinsdagavond wordt in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht  hiervoor aandacht gevraagd. Het programma wordt op NPO 1 om 20.30 uur uitgezonden en de volgende dag om 12.00 uur op NPO 2 herhaald.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Chauffeurs

Hooge Zwaluwe

Algemeen Coordinator

Tholen

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Instructeur EHBO/BHV kernvaardigheden

Oud-Vossemeer

Operators m/v 2-3 ploegendienst

Raamsdonksveer

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief