Foto: Politie

Willebrorder ramt politieauto bij achtervolging door politie

  Politie

SINT WILLEBRORD - Een 40-jarige inwoner van Sint Willebrord is woensdagnacht aangehouden na een achtervolging en nadat hij een politieauto had geramd.


Agenten zagen de automobilist rond 4.20 uur met hoge snelheid over de Grauwe Polder in Etten-Leur rijden. De man reageerde niet op het stopteken en ging er vandoor. Met hoge snelheid en verschillende verkeersovertredingen reed de auto in de richting van Sint Willebrord. Daarbij werden snelheden van meer dan 110 kilometer per uur gemeten binnen de bebouwde kom en de bestuurder negeerde meerdere rode verkeerslichten.

Op de Gagelrijzen in Sint Willebrord kwam de auto met hoge snelheid op de politieauto af. Het politievoertuig stopte en de auto van de verdachte reed er vol gas tegenaan waarna hij wegreed. Andere toegesnelde surveillance-eenheden wisten korte tijd later de 40-jarige inwoner uit Sint Willebrord aan te houden omdat hij zelf tegen een boom aanreed en vast kwam te zitten.

Zijn auto is in beslag genomen. Er is aangifte gedaan van de opzettelijke aanrijding. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Ervaren administrateur

Steenbergen

Schoonmakers m/v

Tholen

Chauffeurs

Hooge Zwaluwe

Monteur

Roosendaal

Kapper m/v

Oudenbosch

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief