Foto: Rijnhout Media

Man aangehouden na vechtpartij bij woning

  Politie

SPRUNDEL/SINT WILLEBRORD - Een 22-jarige man uit Sint Willebrord is woensdagavond aangehouden na een vechtpartij bij een woning aan de Benedictastraat in Sprundel. 


Rond 20.00 uur was de man bij de woning de ruit van de voordeur van de woning aan het inslaan. De politie sommeerde hem hiermee te stoppen. Met enige moeite kon hij worden aangehouden.

De verdachte uit Sint Willebrord was zichtbaar gewond. Na zijn aanhouding werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is een bloedproef van hem afgenomen omdat hij mogelijk onder invloed van verdovende middelen was. De uitslag hiervan is nog niet bekend. De man is nog niet in vrijheid gesteld.

De bewoner van de woning aan de Benedictastraat in Sprundel heeft aangifte gedaan. Hij verklaarde zelf dat hij de verdachte ook klappen had gegeven omdat deze zijn woning was binnengekomen en niet naar buiten wilde gaan. Ook zou de bewoner door de verdachte bedreigd zijn met vermoedelijk een mes. Binnen in de woning zou de Willebrorder ook nog een ruit hebben vernield.

De aanleiding voor het incident was mogelijk een aanrijding met een geparkeerd voertuig dat voor de woning stond. De verdachte zou het niet eens zijn geweest met de afwikkeling van de schade. Mogelijk had hij de aanrijding veroorzaakt. Dat wordt onderzocht door de politie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Zelfstandig uitbater

Heerle

Facturist

Baarle-Nassau

Horecapersoneel m/v

Oudenbosch

Caravan monteur

Rucphen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief