De man is aangehouden in Sprundel.
De man is aangehouden in Sprundel. (Foto: Archief)

Man bedreigt en mishandelt ex op feestje in Sint Willebrord

  Politie

SINT WILLEBRORD - Een 46-jarige man heeft zondagavond zijn ex op een feestje op het sportcomplex aan de Emmastraat in Sint Willebrord bedreigd en mishandeld. Hij werd rond 19.30 uur in de Graaf Anfriedstraat in Sprundel aangehouden. 


De man uit Sint Willebrord maakte onder invloed van alcohol ruzie bij een feestje in Sint Willebrord. Daar bedreigde en mishandelde hij zijn ex. Ook deed hij een poging om haar mee te nemen in zijn auto. Dit laatste is niet gelukt, omdat de politie ter plekke kwam. De verdacht ging er vandoor in zijn auto. Nadat de politie het verhaal van de ex had aangehoord, ging zij op zoek naar de man. 

Hij werd uiteindelijk op de Graaf Anfriedstraat in Sprundel aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.  De vrouw heeft aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief