Afbeelding

Nada Lingerie in Rucphen bestaat 12,5 jaar

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

RUCPHEN - Nada Lingerie gevestigd aan het Raadhuisplein 8 in Rucphen pakt in de decembermaand flink uit. Zo maken klanten kans op een lingeriesetje naar keuze, en staat de feestmaand in het teken van kortingen. Reden van deze acties is het 12,5 jarig bestaan van de lingeriewinkel, die op 1 juni 2006 haar deuren openden. Een eigen zaak in de lingerie werd hiermee werkelijkheid voor Natasja Broos uit Schijf, het vertrouwde gezicht van Nada Lingerie.

DOOR CORINE ROKS

Verras uw lief, verwen uzelf… is de slogan van Nada Lingerie. Nada is een korte, krachtige naam, subtiel verwijzend naar lingerie, zo verklaart Natasja Broos, die de lingeriezaak in 2006 begon. "Mijn passie voor lingerie heb zo vertaald. Leuk werk waarbij ik de functies van verkoopster, adviseuse én vertrouwenspersoon kan combineren, met als doel een tevreden klant. De inkoop regel ik zelf, zodat ik kan inspelen op de wensen en behoefte van de klant".

Setje

"Ondergoed, badkleding en nachtkleding, voor jong en oud", zo vat Natasja haar collectie samen. Zij verkoopt BH's van de toonaangevende merken in de maten AA tot en met I. "Van de eerste tiener-bh'tjes tot de grootste cupmaat. Uiteraard verkrijgbaar in leuke setjes volgens de laatste mode". Natasja laat verder weten dat zo'n 70 % van de vrouwen een verkeerde bh-maat draagt. "Ik meet de busteomvang gratis op, en pak desgewenst de juiste maat zo uit het rek. Klanten waarderen dit advies en verlaten tevreden de winkel. Dat maakt mijn vak zo leuk!".

Het klantenbestand bestaat niet louter uit vrouwen. "Zo rond de feestdagen zijn het vooral de mannen die een setje cadeau willen doen. Samen zoeken we dan naar een geschikte outfit voor zijn geliefde".

Heren

Jongens- en herenondergoed behoren tot de vaste collectie. De rekken hangen vol met de nieuwste collecties shorts en onderbroeken voor de man, variërend van maat S tot en met XXL. Kinderondergoed is verkrijgbaar vanaf maat 86 tot en met 176.".

Badmode

"Ik verkoop ook nachtkleding, van kinderpyjamaatjes tot nachtkleding voor volwassenen. Datzelfde geldt voor badmode, dat ik het hele jaar door verkoop". Waarbij Natasja opmerkt eveneens trendy prothesen- badpakken te verkopen.

#MeToo

De eigenaresse heeft in deze 12,5 jarig bestaan opgemerkt dat met name lingerie gevoelig is voor maatschappelijke kwesties. Als voorbeeld benoemt zij de #MeToo beweging. "Vroeger waren de strings helemaal in, maar nu wint de hipster aan populariteit. Merken spelen daar handig op in, afgewerkt met kant, in verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Deze winter is olijfgroen hot".

Trends

Nog een trend die Broos rond het omstreden #MeToo bespeurt. "De dikkere panty, 60 denier. Panty's, in alle kleuren, diktes en maten zijn hier verkrijgbaar". Tot slot haakt Nada Lingerie handig in op de populaire skinny broek en de sportieve klant. "Ik verkoop steeds meer naadloze slips, handig onder een strakke broek of op de fiets. Corrigerend ondergoed verkoop ik ook steeds meer. Draagcomfort staat hoog genoteerd in mijn inkoopbeleid".

Om het 12,5 jarig bestaan te vieren krijgen de eerste twintig klanten een attentie, startend op 1 december. In deze gehele week hebben klanten bij besteding van € 50,00 of meer kans op een (lingerie)setje naar keuze. In de daaropvolgende week, vanaf de tiende, krijgen klanten op de gehele collectie 12,5 procent korting en tot slot in de derde week, vanaf de 17de, stunt Natasja met kortingen op wisselende items.

Nada Lingerie is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Gratis parkeren voor de deur!

Nada Lingerie, Raadhuisplein 8, 4714 CN Rucphen, 0165- 344022, info@nada-lingerie.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief