Afbeelding
Foto: Pixabay

Gemeente Rucphen participeert in Starters Event

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Om startende ondernemers eens op een innovatieve manier bij elkaar te brengen houden de gemeenten Rucphen,  Etten Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert komende vrijdag samen met Stichting Ondernemersklankbord (OKB) een Starters Event in De Nieuwe Nobelaar in Etten Leur. 

Starters daadwerkelijk vooruit helpen en hen relevante kennis en ervaring aanreiken om hun onderneming succesvol te maken is het belangrijkste doel van dit event.  Het is vooral bedoeld voor mensen die een onderneming willen starten of in de afgelopen twee jaar zijn gestart. Dat geldt ook voor ondernemers die  een vraagstuk hebben en daar graag oplossingen voor willen horen.

Programma

Het programma is gebouwd rondom drie onderwerpen waar starters vaak mee worstelen. De onderwerpen die centraal staan zijn: Strategie en Marketing, Doelgroepen en Communicatie, en Financieel Plan en Financiering. Het unieke van deze opzet is dat deelnemers vooraf hun eigen vraagstukken met betrekking tot deze zaken kunnen inbrengen. De vragen worden vervolgens tijdens de sessies behandeld. De sessies worden geleid door ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord.  

Ontmoeting

Het Starters Event is ook een prima gelegenheid om andere starters te ontmoeten, ervaringen te delen en te netwerken. Bovendien kan men ook één op één contact hebben met vertegenwoordigers van een van de vijf gemeenten en de adviseurs van het OKB.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief