Foto: Charles van Campenhout

Jaspers wint Driebandentoernooi Klein Zundert

  Algemeen,Nieuws

SINT WILLEBRORD - Dick Jaspers  uit Sint Willebrord heeft zondag  de 42ste editie van het jaarlijkse Driebandentoernooi in Klein Zundert gewonnen. Hij versloeg in de finale de Belgische topper Frédéric Caudron.


Na een tussenstand van 3-3 in sets wist Dick Jaspers de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe te trekken en won hij met 3-6. Daarmee kwam voor het eerst na zeven jaar weer een Nederlander op het hoogste podium. Jaspers won zijn drie wedstrijden in de poule tegen Peter Ceulemans, Eddy Merckx en Gerwin Valentijn, versloeg Roland Forthomme in de halve finale en ten slotte ook Frédéric Caudron. Jaspers won het vierdaagse toernooi al eerder. Dat was in respectievelijk 1987 en 1996. Caudron schreef het toernooi al veertien keer op zijn naam en is daarmee recordhouder. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en hoopt in 2019 met een 43ste editie te kunnen komen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief