Afbeelding
Foto: archief Weekblad de Bode

Open huis bij scoutinggroep St. Jan Sprundel

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RUCPHEN -  Wie een kijkje wil nemen bij scoutinggroep St. Jan Sprundel, is deze vrijdagavond van harte welkom scoutinggebouw op sportpark De Molenberg in Rucphen.

Voor kinderen is er een spelletjeskaart. Zij worden uitgedaagd om mee te doen. Deze kaart neemt je mee langs alle leeftijdsgroepen (binnen de scouting 'speltakken' genaamd). Bij iedere speltak is een ander aspect van scouting te zien. Scouting is actief en veelzijdig. Er is bij scouting aandacht voor sport en spel, expressie, uitdagende scoutingtechnieken, internationaal, buitenleven, veilig en gezond, identiteit en samenleving. Samenwerken en plezier staat voorop. Er is uiteraard ook een traktatie als de spelletjeskaart is afgewerkt.

Scoutinggebouw

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar scouting of naar het gebouw, is dit een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te kijken. Vrijwilligers geven een rondleiding en beantwoorden vragen over scouting. Belangstellenden kunnen tussen 19.00 uur en 20.30 uur vrij binnenlopen in Scoutinggebouw De Molenberg aan de Sprundelseweg 34F in Rucphen. Surf voor meer informatie naar www.scoutingsprundel.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief