Foto: Jurgen Jacob Lodder

Rood-Wit wil met geldprijs aanleg LED-verlichting financieren

  Algemeen,Nieuws

SINT WILLEBRORD - Voetbalvereniging. Rood-Wit uit Sint Willebrord heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 6.251 euro in de wacht gesleept. Met het geld wil de club de aanleg van LED-verlichting langs de sportvelden bekostigen.


Na een spannende strijd wist de Willebrordse voetbalclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 6.251 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen. Johan Bulkmans, penningmeester van Rood-Wit, is meer dan enthousiast. "Super! Dit bedrag gaan we gebruiken voor het verduurzamen van ons sportpark. Het eerste wat op ons lijstje staat, is het aanleggen van LED-verlichting langs de velden."

Vriendenloterij

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief