Blije gezichten bij Nieuwjaarsbijeenkomst Sprundel
Foto: Corine Roks

Blije gezichten bij Nieuwjaarsbijeenkomst Sprundel

  Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - Dit jaar vond niet alleen de trekking van de Eindejaarsactie van Ondernemers Vereniging Sprundel (OVS) plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in dorpshuis De Trapkes in Sprundel, ook werden zondagmiddag de drie winnaars bekendgemaakt van de fiets-fotopuzzeltocht die in mei 2019 van start was gegaan.  


Jo Konings uit Sprundel had alle vijfentwintig foto's en de exacte afstand van 30,2 kilometer goed. Zo ook mevrouw Boden uit Essen die helaas niet aanwezig was. Wim Aarts uit Sprundel zat er ook heel dicht bij, hij en mevrouw Konings ontvingen uit handen van Ad van de Sande (blauwe trui) namens Beleef Sprundel een feestelijk pakket met lokale lekkernijen. Mevrouw Boden's cadeau wordt nagezonden.

Recordaantal

De OVS sprak haar bijzondere dank uit aan alle klanten. Een recordaantal loten, 50.000, werden er namelijk verstrekt. Vanaf begin november ontvingen klanten bij de deelnemende winkeliers een gratis lot voor elke tien euro besteding. Wethouder René Lazeroms verrichtte in een volle foyer de trekking. De vier hoofdprijzen van elk voor 450 euro aan waardebonnen vielen in 2020 wel heel dicht bij huis. Drie van de gelukkigen bleken in Sprundel te wonen, één op Sint Willebrord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Meerdere vacatures

Zundert

Werkplaats medewerker

Baarle-Nassau

Bezorger altena Nieuws

Hank, Nieuwendijk, Werkendam

Allround medewerker

Zevenbergen

Productiemedewerker

Alphen