Afbeelding
Foto: Facebook SV Sprundel Team Roparun

Evenement '30 uur van Sprundel' in teken van Roparun

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Een Mini-Roparun waarbij het streven is om dertig uur lang onafgebroken een loopband bezet te houden met een loper. Ziehier in het kort de gedachte achter het evenement '30 uur van Sprundel'.


Na het succes van vorig jaar, houdt Team SV Sprundel #102 in samenwerking met Café de Coop opnieuw de '30 uur van Sprundel' welke vanavond begint en doorgaat tot zaterdagnacht. Deze sportieve uitdaging is onderdeel van de activiteiten die SV Sprundel houdt in het kader van haar deelname aan de Roparun op 30 en 31 mei en 1 juni dit jaar om geld op te halen voor de Stichting Roparun.

Programma

Er is voor iedereen wat te doen, want naast het lopen is er een divers en muzikaal programma opgesteld. Op vrijdagavond om 20.00 uur neemt wethouder René Lazeroms gedurende een half uur de eerste meters voor zijn rekening. Vervolgens staat de eerste feestavond op de planning onder met de band De Kinkels. Deze begeleidt het evenement de eerste nacht in. Zaterdag is er een sponsorloop voor de jeugd in de vorm van een Mini-Roparun in estafettevorm. Zaterdagmiddag spelen er bandjes welke zijn samengesteld door jongeren uit Sprundel en omgeving. DJ Peer mag hierna zijn kunstje doen. Zaterdagavond staat in het teken van de Vrienden van Sprundel Live met DJ Jeannot.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief