Logo internetbode.nl/rucphen

Cursusaanbod Gemeente Rucphen voor vrijwilligers


RUCPHEN -
Maak gebruik van de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan een Reanimatie & AED cursus die u door de gemeente Rucphen wordt aangeboden.

Iedere week krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Leer reanimeren en het gebruik van een AED tijdens de Reanimatie & AED cursus (bron: Rode Kruis).

Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die nog niet eerder of al langer dan een jaar geleden een cursus hebben gedaan. Er zijn weer plaatsen vrij op de cursussen van 21 september en 23 november. De cursussen worden gegeven in het gemeentehuis van 18.30 tot 22.00 uur. Meldt u zich aan via info@vrijwilligerswerkrucphen.nl.

Workhop

De juridische aspecten van de vereniging & stichting, woensdag 21 september vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis. Wat zijn de rechten en plichten van de betrokkenen bij een stichting of vereniging en wat komt daar juridisch gezien allemaal bij kijken? In welke situaties loop je als bestuurder het risico om in privé aansprakelijk te zijn voor de schulden en hoe kun je dit risico beperken dan wel voorkomen? Deze vragen - en de vragen van de deelnemers - komen aan de orde in deze interactieve workshop/presentatie van mr. Amanda Brouwers - advocaat ondernemingsrecht. Aanmelden via: info@urvoice.nl.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief