Afbeelding

Dé woonspecialist gaat vrolijk door!

Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL - Dé woonspecialist in Sprundel biedt alle producten om uw interieur een opknapbeurt te geven. U vindt er een groot assortiment aan verf en alles wat u nodig heeft om te kunnen schilderen.

Wilt u liever behangen? Dat kan natuurlijk ook. U heeft een ruime keuze in behang op voorraad en anders bieden de vele behangboeken de oplossing Vanaf heden kunt u ook het behangwerk door ons laten verzorgen. De eerste 8 rollen behang worden voor €125,- door ons behangen. Om het helemaal af te maken, kunt u ook de raamdecoratie, gordijnen en tapijt op elkaar afstemmen. We helpen u graag een keuze te maken uit onze collecties. Weet u nog niet precies wat u wilt hebben en stelt u een persoonlijk advies op prijs? Bel dan voor een afspraak zodat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken. Wanneer u een tekening van de in te richten ruimte meeneemt, kunnen wij alle producten combineren tot een harmonieus geheel. Eigenaar Frank Snijders heeft er ontzettend veel zin in: “Ik ga gewoon nog vrolijk door tot mijn pensioen.” Hij ontvangt u graag in de winkel om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Dé woonspecialist, Sint Janstraat 35, 4714 EA Sprundel, 0165-382286, info@snijdersverfenbehang.nl, www.snijdersverfenbehang.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief