Afbeelding

Tenniscentrum Rico sluit de deuren

Algemeen

RUCPHEN - Er komt definitief een einde aan tenniscentrum Rico. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten over een verhuizing van het centrum van de huidige locatie aan de Noorderstraat naar de Kozijnenhoek. In maart 2017 sluit het centrum haar deuren. De vereniging is op zoek naar een nieuwe locatie.

In een brief aan de leden meldt de vereniging het volgende: "Doordat het hele traject van de verhuizing al zo lang heeft geduurd, heeft dit alles ook een zeer grote impact op ons gezin gekregen. Daarom hebben we uiteindelijk met pijn in ons hart besloten om te stoppen en dus niet verder te gaan met het voortzetten van Tenniscentrum Rico na eind maart 2017."

Raadsvragen

De VVD heeft raadsvragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over het onderwerp. De VVD wil onder andere weten waarom de verhuizing van het centrum naar de Binnentuin niet door gaat. Ook wil ze weten wat de alternatieven voor TV Rico gaan worden. De gemeente is samen met de vereniging in gesprek over de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het college heeft de raadsvragen nog in beraad. BIJDRAGE HANNEKE MARCELIS FOTO ARCHIEF DE BODE



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief