Afbeelding

Veel belangstelling uitslag Rabobank Clubkas Campagne Rucphen

Bedrijvig Nieuws

RUCPHEN - Ruim 160 gasten waren op 9 mei in Kir Royal in Schijf getuige van de ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne voor Rucphen, Schijf, Sint Willebrord en Sprundel.

Nico Koolen gaf aan dat de ledenraad een belangrijk klankbord voor de directie is, o.a. op het gebied van klantbediening en coöperatief dividend. Daarom is het goed dat de ledenraad ‘fris’ blijft. Elly Scheepers (Schijf) en Denie de Jong (Sprundel) namen na 8 jaar afscheid van de ledenraad. Corina van Unen (Sprundel), Leo Smits (Sprundel), Martijn Kerkhof (Sint Willebrord) en Tom Koevoets (Sprundel) gaan als nieuwe ledenraadsleden aan de slag.

Binnen de gemeente Rucphen schreven 69 clubs zich in voor deze actie. De Fantasy Kids uit Rucphen deelden als eerste hun promotieactiviteiten en ontvingen daarvoor een extra prijs. Daarna maakte Denie de Jong de clubs met de meeste stemmen per kern bekend. Dat waren : Rood-Wit Willebrord (125 stemmen, ca, €368,-), RSV Rucphen (158 stemmen, ca. €466,-), RKVV Schijf (200 stemmen, ca. €590,-) en 10 Jaar Kerstparade Sprundel (219 stemmen, ca. €646,-). Voorzitter Jac van Trijp was erg blij met dit mooie resultaat! Benieuwd naar de uitslagen? Kijk dan op rabo.nl/dzb/rcc2016

LEES MEER IN DE BODE VAN 18 MEI



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief