Logo internetbode.nl/rucphen

Vrijwilligersprijs gaat naar buurtpreventieteams

RUCPHEN - Van de 21 genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2015 kan er maar één de winnaar zijn, en die keuze is moeilijk te maken volgens de Commissie Maatschappelijke Aangelegenheden. 


Genomineerden van Voorleesexpress Rucphen tot de Senioren- Express, van Youngbeatz for Kids tot de barvrijwilligers van gemeenschapshuis De Nieuwenbergh, allen waren present tijdens de onthulling van de nummer één. De eer ging dit jaar naar de buurtpreventieteams uit de vijf kernen. Zij ontvingen gezamenlijk een cheque ter waarde van 500 euro.

Jeugdprijs

Een speciale prijs voor de jeugd werd dit jaar voor het eerst uitgereikt door Stichtnig URVoice. Van de vijf genomineerde jongeren was het Werner van Nijnatten die de cheque van 250 euro in ontvangst mocht nemen. Werner zet zich in voor de Open Mic Night in Sprundel waarbij hij samen met jongeren muziek maakt en daarbij ook de jongste muzikanten begeleidt.

Vrijwilligersprijs2 (Medium)

BIJDRAGE CORINE ROKS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief