Afbeelding

Gezondheidscentrum Dynamico voor gezondheid en bewegen

Bedrijvig Nieuws

RUCPHEN - Gezondheidscentrum Dynamico wordt het unieke centrum voor gezondheid en bewegen.

Het eerste kwartaal van 2016 verhuist Dynamico naar het buitengebied de Binnentuin in Rucphen. In de 6 jaar dat Dynamico bestaat, heeft de organisatie nooit stilgezeten. Dat heeft geresulteerd in de bouw van een gezondheidscentrum.

Topzorg voor iedereen! Dynamico wil een gezonder Rucphen. Naast fysiotherapie bieden wij vele andere specialismes aan. Door krachten te bundelen willen wij met een multidisciplinair team straks iedereen kunnen helpen binnen het gezondheidscentrum. Of je nu fysieke of mentale klachten hebt, of gewoon gezonder wil gaan leven. Het gezondheidscentrum biedt een uitkomst voor iedereen!

Uniek concept in de regio In plaats van het verhelpen van blessures willen wij nu meer gaan inspelen op het voorkomen van blessures. Dit gaan wij doen met een uniek concept in de regio waarbij iedereen kan sporten op een toegankelijke en verantwoorde manier. In het gezondheidscentrum worden onze trainingsfaciliteiten flink uitgebreid. Er komt een grote trainingszaal waar je op verschillende manieren kunt sporten.

Fitness Wij willen fitness toegankelijk maken via een andere manier. Iedereen krijgt begeleiding en daarnaast zal er middels individuele trainingsschema’s ingezet worden op het behalen van doelen. Middels speciale software kunnen wij straks iedere sporter analyseren. Op deze manier wordt sporten niet alleen leuker, maar ook veel doeltreffender.

Groepslessen Dynamico gaat daarnaast ook meer groepslessen aanbieden. Er komt een mooie ruime groepsleszaal in het centrum. Daar wordt 7 dagen per week groepslessen aangeboden. Op deze manier biedt het gezondheidscentrum groepslessen voor mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en zo kan iedereen in groepsverband sporten.

Personal training Eén op één begeleiding is de meest effectieve manier van trainen. Hier gaat Dynamico flink op uitbreiden. Dynamico gaat meer personal training aanbieden. Niet alleen voor topsporters maar voor iedereen die gericht wil trainen onder professionele begeleiding.

Bedrijfsfitness Dynamico wil het gezondheidscentrum ook betrekken voor gezondere werknemers in de gemeente Rucphen. Middels een bedrijfsfitnessregeling kunnen werkgevers zich straks bij Dynamico aansluiten waarbij Dynamico gericht aan de slag gaat om werknemers op een leuke en effectieve manier te kunnen laten sporten.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website: www.dynamico.nl Ook kunt u ons uiteraard bellen op 0165-853370.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief