Rabobank De Zuidelijke Baronie introduceert de Rabobank Clubkascampagne

Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Verenigingen en stichtingen geven met hun vrijwilligerswerk 'kleur en smaak' aan de lokale gemeenschap: ze dragen bij aan verbondenheid, vitaliteit én leefbaarheid.

Nieuwe tijden zorgen wel voor nieuwe vraagstukken en uitdagingen, ook voor bestuurders in het lokale verenigingsleven. Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft graag een aandeel in het zoeken van nieuwe oplossingen en kansen. Met elkaar, samen met andere bestuurders én deskundigen. Daarom organiseert de bank - in samenwerking met het Nederlands Expertise Centrum Projecten en Avans Hogeschool de' - de 'Aandeel in elkaar Kennisworkshops'. Op zaterdag 12 december kunnen bestuurders van een vereniging of stichting, die werken met vrijwilligers, nieuwe of extra inspiratie opdoen tijdens een aantal workshops over actuele thema's, zoals: 'Bezuinigingen creatief te lijf', 'Vinden en binden van jonge vrijwilligers', 'Managen van een vereniging' en 'Communicatie en publiciteit'.

Kennislunch en lancering Rabobank Clubkas Campagne Rond de middag genieten de deelnemers van een interactieve lunch. Daarbij ontmoeten ze niet alleen de andere deelnemers aan deze dag, maar kunnen ook de mini-kennismarkt bezoeken. En kunnen daar hun vragen op het gebied van o.a. juridische zaken, bank- en verzekeringszaken en andere verenigingszaken stellen aan een aantal deskundigen (bijv. notaris, Kamer van Koophandel, bank etc.). Daarnaast introduceert Rabobank De Zuidelijke Baronie tijdens de kennislunch de 'Rabobank Clubkas Campagne': een nieuwe vorm van ondersteuning vanuit het coöperatief dividend van de bank. Ondersteuning waarmee de bank de lokale leefbaarheid én vitaliteit versterkt. Deze nieuwe vorm voegt de bank toe aan de bestaande vormen van (financiële) ondersteuning (o.a. donatie, Wereldidee en sponsoring): dus niet in plaats van maar als 'extra'. Wat is de Rabobank Clubkas Campagne? Wanneer en hoe kunnen verenigingen en stichtingen daar aan deelnemen? Daarover krijgen de deelnemers aan de kennisworkshops en -lunch meer informatie op 12 december! Voor aanmelden of meer informatie: ga naar rabobank.nl/dzb of direct naar de speciale aanmeldsite: https://events.rabobank.com/dzb/kw2015/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief