Afbeelding

T&E Elektro in Rucphen weet al meer dan 25 jaar wat service is

Bedrijvig Nieuws

RUCPHEN - In een oude supermarkt in een zijstraat van het Rucphense hart vind je al meer dan een kwart eeuw de technische specialisten van T&E Elektro. Corinda en Erik van Hasselt staan daar dagelijks in opperste staat van paraatheid met als doel een zo allround mogelijke service te verlenen op het gebied van witgoed en elektronica. Met een slogan die luidt 'wij weten nog wat service is' proberen zij als team elk wasmachine, droger of televisie-probleem te verhelpen, al blijft de servicegerichtheid beslist niet beperkt tot het huishoudelijke.

Sinds 1990 vind je Corinda en Erik van Hasselt in het Rucphense. “Mijn vader, Tinus, werkte vroeger in een vergelijkbare winkel in Sint Willebrord,” vertelt Erik van Hasselt. “Hij kende de regio op zijn duimpje en ontdekte dat er in Rucphen een dergelijk stukje service ontbrak.” Het duurde dan ook niet lang dat vader Tinus en zoon Erik hun bedrijf aan de Julianastraat startten. Vrouw Corinda deed de planning, administratie en de winkel terwijl Erik en vader Tinus op pad gingen. “We doen het echt samen,” benadrukt Erik van Hasselt. Nu, vijfentwintig jaar later, is er feitelijk niet veel veranderd. Enkel vader Tinus ging met pensioen, maar nog steeds staat T&E dagelijks klaar voor hun klanten.

Witgoed en bruingoed Trouwe klanten waarvoor Erik streeft om binnen 24 uur een oplossing te vinden voor eventuele problemen. Een niet altijd even makkelijk, maar beslist niet onhaalbaar streven gezien het in eigen beheer repararen van de items. Zo is T&E een erkend Bosch servicepunt en leveren ze enkel de betere witgoedmerken. “Daarnaast leveren we ook audio en video apparatuur als televisies, vertelt Van Hasselt. “Showmodellen hebben we niet, maar op die manier kunnen we wel concurreren met internetaanbieders.” Is een nieuwe tv gewenst, dan komt Erik persoonlijk langs om het wensenlijstje op te stellen en gaat hij pas weg als de televisie, de bedrading en al het digitale daaromheen zijn aangesloten.

Service Daarnaast hebben Corinda en Erik een hekel aan verrassingen. Daarom rekenen ze geen voorrijkosten en maken ze op voorhand een duidelijke prijsopgave. Is een eventuele reparatie te prijzig, dan verrekenen ze de onderzoekskosten met een nieuw – door hun te leveren – apparaat. Of het nu gaat om inbouwapparatuur, wassen, koelen of drogen; Erik en Corinda leveren of repareren het. Maar ook voor andere items kan je op werkdagen tussen half negen 's ochtends en zes uur 's avonds in hun winkel terecht. Van stofzuigerzakken tot accessoires of van lampjes tot aan het vervangen van een horlogebatterij. Servicegerichtheid is het streven, óók bij het vieren van hun 25-jarig jubileum. Erik en Corinda van Hasselt bedanken dan ook hun klanten en blijven voor hun klaar staan voor het oplossen van problemen en aankopen van wit- of bruingoed.

Maandag t/m zaterdag geopend van 8.30 tot 18.00. Dinsdagmiddag en zaterdagmiddag gesloten. T&E Elektro - Julianastraat 3 - Rucphen - www.tene-elektro.nl - tel. 0165-342937

BIJDRAGE IRWIN VERSTEEGH



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief