Afbeelding

Kees van Peer prijswinnaar Auto Indumij brandstofactie

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Auto Indumij Dacia organiseert regelmatige bijzondere acties. Zo maakte in juni bezoekers aan één van de Dacia vestigingen van Auto Indumij kans op een brandstofpas ter waarde van maar liefst € 100,-.

Kans maken was eenvoudig. Het enige wat men hoefde te doen was een bezoek te brengen aan één van 4 Dacia vestigingen en zijn of haar auto te laten taxeren. De belangstelling voor deze unieke actie was erg groot. Immers iedereen wilde graag kans maken op een gratis brandstofpas van Auto Indumij. In totaal hebben we 4 brandstofpassen (één per vestiging) verloot, vertelt Janno Leijtens van Auto Indumij, die de eerste winnaar bij hem thuis in St.Willebrord onlangs mocht verrassen.

“Wat leuk dat ik een keer in de prijzen val!” “Ik heb nog nooit wat gewonnen, vertelt de uit St.Willebrord afkomstige Kees van Peer” Ik rijd sinds kort een nieuwe Dacia Dokker die ik bij Leon van de Merbel van Auto Indumij Etten Leur hebt gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service van deze vestiging ben ik zeer tevreden net als over mijn Dacia Dokker. Dat ik nu ook nog een brandstofpas van maar liefst € 100,- heb gewonnen maakt het feestje voor mij compleet.

Dacia transferdagen Kees van Peer kan zich scharen onder een grote groep Dacia-fans. Het zustermerk van Renault behoort mede door de hoge kwaliteit en de aantrekkelijke prijs tot één van de populairste automerken van Nederland. Het succes van Dacia laat Auto Indumij niet zomaar voorbij gaan. Na de Dacia brandactie organiseert Auto Indumij Dacia nu in samenwerking met Dacia Nederland de Dacia Transferdagen. Dat betekent naast een extra aantrekkelijke inruilwaarde voor uw huidige auto ook nog de messcherpe Dacia 50/50 deal. Meer informatie over de Dacia transferdagen en alle aanbiedingen kunt u vinden op www.dacia-indumij.nl

Auto Indumij, Ecustraat 5, 4879 NP Etten-Leur, tel. 076-5039300



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief