Afbeelding

Visspeciaalzaak Havenzicht behaalt wederom de top van Nederland!

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar wisten de Keurmeester van het AD de weg naar de Etten-Leurse Visspeciaalzaak weer te vinden. Een spannende periode voor de ondernemers Stevie Wijnings en Bram de Vos en hun team. Echter behalen ze ook dit jaar weer de top van Nederland met hun geserveerde Hollandse Nieuwe.

Het rapportcijfer luidt een mooie 9 met de volgende conclusie: Havenzicht zou je een representant kunnen noemen van een nieuwe generatie jonge ondernemers die het best uit hun vak willen halen. Dat betaalt zich ook nu weer uit! Volgens Wijnings: "We hadden geen mooiere beoordeling kunnen wensen, trots op ons team".

Beste beoordeelde De Hollandse Nieuwe van Havenzicht zijn de beste beoordeelde uit Etten-Leur en omgeving, wederom ook dit jaar. Het geheim zit hem volgens hen niet in iemand, het is het totaalplaatje wat onze Hollandse bijzonder maakt.

Toekomst Door de 3 tal bekroningen op onze Hollandse Nieuwe leggen we de lat voor volgend jaar uiteraard weer een stapje hoger, top 10 is toch wel een droom voor ons. Komend jaar zullen we er dan ook alles aan doen om de kwaliteit nog een stapje hoger te leggen. Maar voor nu eerst genieten van dit seizoen. De reacties van klanten doen ons goed, dan besef je pas hoe onze klanten met ons meeleven en uitkijken naar deze periode, "erg leuk".

Visspeciaalzaak Havenzicht, Bisschopsmolenstraat 96, 4876 AP Etten-Leur, 076-5263195; Van Bergenplein 6, 4871 CE Etten-Leur, 076-7511933; www.vishavenzicht.nl, info@vishavenzicht.nl

Medewerkers Arnaud Dictus en Jory vd Corput happen nog een Hollandse Nieuwe weg.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief