Afbeelding

Vijfde editie Mayfair weer grootser en vernieuwend

algemeen

SINT WILLEBRORD - Na vier succesvolle edities van Mayfair kijken&proeven is de organisatie er weer in geslaagd om fantastische nieuwe elementen toe te voegen aan het evenement. Voor het eerst mag er door de deelnemers op de fair verkocht worden.

In het park is een foodmarket aanwezig en zijn er diverse testparcours voor u uitgezet. Naast de elektrische fietsen kunnen de bezoekers van 5 tot 90+ er gratis kennis maken met Kangoo Jumpen bij Jumpsport. SKW-Willebrord verzorgd een compleet ingericht kidsplein met toezicht. De kids kunnen zich hier vermaken met sport, creativiteit en spel. Met deze uitbreiding willen we blijven verassen en het evenement nog aantrekkelijker maken voor jong en oud. Eén van de organisatoren van het eerste uur is ondernemer Norbert Martens: “De bezoekers waren eerder aangenaam verrast door de veelzijdigheid van het aanbod, het geboden vakmanschap en de servicegerichtheid van de ondernemers uit Willebrord en omliggende dorpen. En dat is nu exact wat de organisatie voor ogen had!”

Oriënteren, proeven, testen en kopen De Mayfair begint bij de entree van het park aan de dorpsstraat. In het park vind u aan beide kanten van het pad diverse ondernemers die hun producten tonen, allerlei lekkers verkopen en u uitnodigen om het testparcours te betreden. Via het kidsplein bereikt u de Lanteern waar u eenmaal binnen een grote diversiteit aan ondernemers treft. Mochten ze eerder alleen showen is het dit jaar voor het eerst mogelijk om indien van toepassing de producten ter plaatse aan u te verkopen.

Gastvrijheid De toegangskaartjes kosten slechts vijf euro. “Op het vertoon van de toegangskaart ontvangt men in de foyer koffie of thee naar keuze met een stukje taart. West Brabantse gastvrijheid ten top, midden in het hart van ondernemend Sint Willebrord. Het biedt de zestigtal deelnemende ondernemers een prachtig podium om zich in volle glorie te etaleren en de consument kan zich oneindig oriënteren.

De Mayfair kijken&proeven vindt plaats op maandag 18 mei, locatie De Lanteern, Dorpsstraat 119 te Sint Willebrord. Aanvang 16.00 uur tot 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij vrijwel alle deelnemers welke u vind op www.bruisendwillebrord.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief