Afbeelding
Foto: Dreamflash

Goud, Zilver en Brons voor Dreamflash

Door: Anja Dockx Sport

SCHIJF - Op 16 december hebben er drie onderdelen van Dreamflash deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugd in Waalwijk. Waar vorige week het kwartet Veerle, Iris, Elise en Rachell Nederlands kampioen zijn geworden, was het nu de beurt aan het A team, het B team en het trio Aukje, Nikki en Fenna om hun shows te laten zien.

Ook dit weekend was het feest, want alle drie onze jeugdonderdelen stonden op het podium. Goud voor de kampioenen van het B team. Zilver voor Aukje, Nikki en Fenna. En Brons voor het A team.
Het trio Aukje, Nikki en Fenna (jeugd 3) mochten als eerste de vloer betreden. Ze lieten een mooie show zien waarin alles goed gelijk ging. Ze genoten volop en stonden te stralen met een brede glimlach. Er waren goede tegenstanders aanwezig wat het juist spannend maakte tijdens de prijsuitreiking. Met maar liefst 83,3 punten mochten zij de zilveren medaille in ontvangst nemen. Hiermee hebben ze ook een CT ticket ontvangen. Super goed gedaan meiden, gefeliciteerd Aukje, Nikki en Fenna.
Vervolgens mochten onze meiden van het A team (jeugd 3) de vloer op. Wat wisten zij een goede show neer te zetten. De inzet van alle acht de meiden was duidelijk te zien, ze gaven de volle 200% met z'n allen. Zelfs de nieuwe overgooi ging goed. Dit was duidelijk hun beste optreden, daar kunnen wij trots op zijn. Want ze stonden volop te genieten. Helaas zaten deze meiden in een grote categorie met veel en goede (zeven) tegenstanders. Dus was het spannend tijdens de prijsuitreiking. Met de mooie 82,60 punten mochten zij op de derde plaats, oftewel brons, gaan staan. Super goed gedaan meiden, gefeliciteerd Aukje, Donna, Nienke, Sanne, Mandy, Bibi, Veerle en Nikki.
Bijna als laatste optreden mocht het B team (jeugd 2) hun show laten zien. Deze pipo's wisten weer een mooie show neer te zetten. Ze gingen goed gelijk en wat stonden ze te stralen. Ook deze meiden zaten in een grote categorie met veel en goede tegenstanders, acht maar liefst. Ook hier was het dus erg spannend tijdens de prijsuitreiking. Vol spanning en vol verrassing mochten zij op het hoogste podium gaan staan, want het B team is uitgeroepen tot Nederlands Kampioen. Met maar liefst 82,2 punten en een ticket voor de CT. Super goed gedaan meiden, van harte gefeliciteerd met jullie gouden beker Suze, Fenna, Cécette, Elske, Hanneke, Sanne, Femke en Meike.
Wij willen iedereen feliciteren met de behaalde resultaten, het is al knap om op het NK te mogen staan. En dan zo'n mooie uitslag. Top! Wij kijken vol trots terug op de Nederlandse Kampioenschappen, maar ook op het afgelopen jaar. Trots op alle meiden, maar ook trots op trainsters Claudia en Cherynn.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief