Trompettisten Gerard Nooijens en Stef Helling in aktie tijdens de Kerstparade te Sprundel
Trompettisten Gerard Nooijens en Stef Helling in aktie tijdens de Kerstparade te Sprundel

Deelname Estrella's NK en kerstoptredens orkest DHV-VHV

Door: Anja Dockx Algemeen

SPRUNDEL - Op zaterdag 16 december hebben de majorettes van DHV-VHV, The Estrella's, deelgenomen aan NK-wedstrijden te Waalwijk. Het was een lange, inspannende maar enerverende dag. De meisjes hebben mooie shows neergezet, maar helaas nét geen podiumplaats bemachtigd.

Hoe dan ook, een supermooie prestatie, er is tenslotte wél meegedaan bij de top van Nederland. En, het mógen deelnemen aan een kampioenswedstrijd betekent dat er in een eerder stadium al een aantal tegenstanders het nakijken is gegeven.
Als eerste trad het Show Twirl Team voor het voetlicht. Een mooie show, die beloond werd met 65.35 punten, goed voor een knappe 4e eindnotering. 's Middags mocht het Show Twirl Team Artistiek hun show tonen. Wederom een zeer verdienstelijk optreden, wat de jury beloonde met maar liefst 82.10 punten, goed voor eveneens een 4e plaats. Goed gewerkt meisjes, mooie prestaties, nu even lekker genieten van de kerstvakantie.

Orkest DHV-VHV
Het orkest van DHV-VHV heeft een optreden verzorgd op het podium op het Kloosterplein tijdens de Kerstparade. Op 1e Kerstdag zal het orkest de hoogmis van 10.00 uur muzikaal begeleiden.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief