Afbeelding

Van Hassel Makelaars doneert aan goede doelen

Bedrijvig Nieuws

RUCPHEN - “Uw komst is ons meer waard dan een attentie, wilt u toch wat geven dan schenken wij dit graag aan een maatschappelijk doel”. Dat was letterlijk de tekst die op onze uitnodiging stond ten behoeve van ons 25-jarig jubileum. Tot ons grote genoegen is er massaal gehoor gegeven aan dit verzoek.

Niet alleen mochten wij op de receptie (29 september 2017)  en de Open Huizen Dag (30 september 2017) vele zakenrelaties, (potentiële) kopers en verkopers, familie, vrienden, kennissen en buren de hand drukken. De dagen erna bleek dat er bijzonder gul gedoneerd was op onze jubileumrekening.

Organisaties Zaterdagmorgen 9 december tijdens de succesvolle Open Huizen Dag zijn twee AED (automatische externe defibrillator) trainers overhandigd aan de dames Mientje de Rooij en Ann Loopmans en de heer Erwin Martens, aanwezig namens EHBO-Zundert en de heer Gerrit van Hoek, aanwezig  namens EHBO-Rucphen. Met dit draagbaar toestel kunnen een heleboel cursisten worden opgeleid voor het reanimeren van personen met een circulatiestilstand als gevolg van het disfunctioneren van het hart. Daarnaast is een substantieel bedrag geschonken aan het Vogelrevalidatiecentrum. Het VRC Zundert is sinds de oprichting in 1980 uitgegroeid tot een professioneel opvangcentrum waar duizenden inheemse dieren hun toevlucht kunnen nemen als ze in de problemen gekomen zijn. Zo gauw ze weer zijn opgeknapt, worden ze in de vrije natuur losgelaten. Het is een unieke plek voor mens en dier! De heren Rene Koeken en Charles Brosens namen onder dankzegging de cheque in ontvangst. Beide organisaties zijn zeer verheugd en gaven, onder het genot van een kopje koffie, uitgebreide toelichting over het goede werk dat zij belangeloos verrichten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief