Geert Wilders kwam in april vorig jaar de kiezers bedanken. ARCHIEFFOTO CORINE ROKS
Geert Wilders kwam in april vorig jaar de kiezers bedanken. ARCHIEFFOTO CORINE ROKS Foto: Corine Roks

Ad Vissenberg trekt PVV-lijst bij gemeenteraadsverkiezingen Rucphen

Door: Mura Kuijpers Algemeen

RUCPHEN - Ad Vissenberg (64) uit Sint Willebrord trekt de lijst van de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rucphen. Dat heeft de partij maandag bekendgemaakt.

"De toekomst van onze kinderen en kleinkinderen vind ik belangrijk, daar wil ik voor opkomen", zegt Ad Vissenberg. "De PVV wil in Rucphen de belangen van onze eigen inwoners behartigen en opkomen voor onze eigen vrijheden. Veiligheid, de ouderenzorg en woongenot zullen daarnaast belangrijke speerpunten zijn", aldus de lijsttrekker. 

Bij de Tweede Kamerverkiezingen vorig jaar behaalde de PVV 38,9 procent van de stemmen in de gemeente Rucphen. Geert Wilders bracht in april een bezoek aan Rucphen om de inwoners te bedanken voor hun steun. Hierna is eraan gewerkt om een enthousiaste groep met kandidaten te selecteren. "Er staat een team aankomende volksvertegenwoordigers te trappelen om in het gemeentehuis het onvervalste PVV-geluid te laten horen", aldus Patricia van der Kammen, PVV-statenlid in Noord-Brabant.

De lijst wordt verder aangevuld met Brigitte Clercx (Sint Willebrord), Adrie van Meel (Sint Willebrord), Wesley Tack (Rucphen), Marie-Louise Kelderman (Zegge), Rini de Jong (Sint Willebrord), Danny Goossens (Sint Willebrord), Frank Huijbregts (Sint Willebrord) en Joop Roels (Sprundel).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief