Bernice, eigenaresse van Afslanksalon BOI Beauty.
Bernice, eigenaresse van Afslanksalon BOI Beauty. Foto: Richard Monsieurs

Afslanksalon BOI Beauty

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ZEGGE - Mijn naam is Bernice en met heel veel plezier run ik mijn eigen afslanksalon in Zegge. Hier heb ik al vele klanten succesvol geholpen, met direct resultaat!

Ik doe al sinds mijn zestiende modellenwerk en daarom ben ik altijd al bezig geweest met een mooi en gezond lichaam. Modellenbureaus hadden altijd wel wat op te merken: er zat net iets te veel vet bij mijn benen of buik... Wanneer ik dan ging afvallen, viel ik niet op de plaatsen af waar ik wilde afvallen. Nu was mijn wereld wel erg extreem, maar het viel mij op dat veel mensen hier last van hadden ondanks sporten of gezonde voeding! Zo ben ik op het idee gekomen om mensen te helpen afslanken zonder uitgebreide diëten en sportschema's.

Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van "plaatselijk vet". Dit kan bijvoorbeeld vet op de buik, lovehandles of benen zijn. Tevens verwijder ik hardnekkige cellulite (dit zijn immers ook allemaal onregelmatige vetophopingen). Ik maak gebruik van een cavitatie behandeling waarbij de vetcellen worden afgebroken door warmte en ultrasone geluidsgolven. Deze behandeling is geheel pijnloos en de afgebroken vetcellen verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Je ziet meteen na de behandeling al zichtbaar resultaat!

Aangezien de zomer er alweer bijna aankomt en iedereen weer in shape wilt komen, heb ik tijdelijk een actie van 50% korting. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u altijd even bellen! Wij werken op afspraak.

www.boibeauty.com

O.L. Vrouwestraat 215, Zegge, 06-18984063. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief