Afbeelding

Youngbeatz for kidsScare-Party

Algemeen

SINT WILLEBRORD - Vrijdag de 13de (hoe passend kun je het hebben) is het weer zover, De "Youngbeatz for Kids: Scare Party". Dit feest is inmiddels een waar fenomeen geworden in Sint Willebrord en omgeving en tevens een opwarmer voor Trick or Treat iets later op de maand.

Het jongerencentrum wordt weer omgetoverd tot een waar spookhuis geschikt voor de jeugd van de basisschool. Spookachtige disco klanken afgewisseld met hedendaagse nummers: wat wil je nog meer! Je waant je weer in een hele vreemde discotheek . Dus heb jij ook zin om geheel uit je stekker te gaan? Kom dan met al je vrienden en maak er met ons een onvergetelijk feest van! Net als altijd is de avond opgedeeld in twee delen. Van 18.30 tot 20.00 uur staan de deuren open voor groep 3, 4 en 5 en van 20.15 tot 22.00 uur is het de beurt aan groep 6, 7 en 8.

Youngbeatz for Kids Disco Pass

We werken al enkele jaren met veel succes met de Youngbeatz Disco Pass. Alle bezoekers moeten deze coole Disco Pass op zak hebben. Nog geen pas? Schrijf je dan in bij de ingang zodat je voor de volgende editie hem in ieder geval in handen hebt. Ze zijn geheel gratis en staat onwijs cool in je portemonnee. Vergeet alleen geen pasfoto mee te nemen.

Verantwoord uitgaan

Youngbeatz for Kids staat voor: "verantwoord uitgaan". Wat houd dat in? Dat onze kinderen leren uitgaan in een verantwoorde omgeving! Mede door de jarenlange inzet van onze Youngbeatz vrijwilligers kunnen we onze kinderen een omgeving bieden waar de veiligheid op nummer 1 staat. Met het "binnen is binnen" beleid kunnen onze kinderen ook niet in aanraking komen met negatieve invloeden van buitenaf. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken: niet voor de kinderen, maar ook niet voor de volwassenen! Een formule die al jaren meewerkt aan het grote succes van Youngbeatz for Kids. Youngbeatz for Kids is er weer klaar voor! Jullie ook?



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief