Afbeelding

Gezellige Dag van de Ouderen bij KBO-Zegge

Algemeen

ZEGGE - Vrijdagmiddag 6 oktober begon in de Nieuwenbergh de viering "Dag van Ouderen "door de KBO georganiseerd. "Het leven moet gevierd worden op alle leeftijden", met deze woorden opende de KBO voorzitter Helmi Wintels de middag.

Tijdens deze middag stelde verschillende instanties zich voor aan de leden zoals: Esther Mulders sprak namens de Palliatieve Zorg zij is Transmuraal Palliatief verpleegkundige in de regio; Marga Bogers van WijZijn Traversegroep Rucphen gaf een uiteenzetting over het maatschappelijk werk; Marijke van de Broek kwam namens Steunpunt Mariavaart en Dag besteding samen met haar team; Kitty Kiezenberg samen met haar collega van de Mantelzorg legde uit hoe zwaar soms de mantelzorg kan zijn.

Aan de hand van verschillende vragen en antwoorden kregen de leden een beeld van al de instanties die er zijn voor Zegge en waar iedereen terecht kan. Na afloop werden er tasjes met foldermateriaal uitgedeeld om thuis alles nog eens rustig na te lezen.

Na de pauze zorgde het ludieke damesorkest Eigenwij(f)s uit Achtmaal voor de nodige ontspanning met hun niet alledaagse instrumenten. De beentjes van de vloer er werd enthousiast meegezongen. Een groot feest toen het hele bestuur de muziekinstrumenten moesten overnemen. Hilariteit in de zaal want de leden wisten niet dat er zoveel muzikaliteit in het bestuur zat. Al met al een zeer geslaagde middag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief