Zegse KBO Dag van Ouderen

Algemeen

ZEGGE - Vrijdag 6 oktober wordt de Dag van Ouderen gevierd bij KBO Zegge in de Nieuwenbergh dit mag u absoluut niet missen. De toegang is geheel gratis voor leden en niet leden.

Deze keer wordt er aandacht besteed aan Zorg en Welzijn. Een informatief rondje met verschillende instanties. Er kunnen vragen gesteld worden er ligt foldermateriaal voor thuis om alles eens rustig te na te lezen.

Om 13.00 uur heet de voorzitter de KBO leden en niet leden hartelijk welkom onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij.

We maken kennis met: Palliatieve Zorg door Esther Mulders, transmuraal Palliatieve Verpleegkundige; Maatschappelijkwerk WijZijn door Marga Bogers; Steunpunten en Dagbesteding door Marijke van de Broek; Mantelzorg door Kitty Kiezenberg Roosendaal.

Er kunnen vragen gesteld worden. Na de pauze vanaf 15.00 uur is er ruimte voor ontspanning. Het ludieke damesorkest uit Achtmaal Eigenwij(f)s brengt een aantal zeer ludieke acts met leuke teksten en grappen op muzikale wijze. Nogmaals mis deze middag niet. Aanmelden hoeft niet mag wel, gratis toegang.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief