Foto Corina Luijks
Foto Corina Luijks

Bristol Team verhuist naar sportcentrum Vijfsprong

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

RUCPHEN - Het eerste mannenteam van Zaalvoetbalclub Bristol Team verhuist van Roosendaal naar Rucphen. De topclub speelt in de eerstedivisie.

De vereniging speelde eerst in de hal van In de Roos, maar de onderhandelingen om daar verder te gaan liepen stuk. Het liefst verhuisde Bristol Team naar sportzaal Metsj Point op De Stok, maar ook daar werd geen akkoord bereikt. De voetbalclub ging daarom kijken naar mogelijkheden buiten de gemeente Roosendaal. In de zoektocht naar een zaal kwam Bristol Team terecht in Laco de Vijfsprong in Rucphen. Beide partijen kwamen snel tot een akkoord.

Thuishaven

Vanaf het moment dat bekend was dat In de Roos geen thuishaven meer was voor het zaalvoetbalteam, was Laco er als de kippen bij. "Wij zien Bristol graag komen, en hebben in het verleden wel eens ploeg gehad die zo hoog speelde. Vooral de publieke belangstelling was voor de sporthal een boost en dat hopen we op de vrijdag weer terug te krijgen", geeft manager Frank Roggekamp van de Vijfsprong aan. Oprichter Hans Lauwen van Bristol baalt, maar is blij met het nieuwe onderkomen. We gaan ons uiterste best doen om er een leuke vrijdagavond van te maken in Rucphen." Bristol verlaat Roosendaal niet helemaal. De dames en het huidige tweede team blijven wel voetballen in In de Roos. Ook komt er nog een derde team bij.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief