Afbeelding

Open dag BINK Groep zaterdag 2 juni

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL - Het zal velen van u niet onopgemerkt zijn gebleven, BINK Groep heeft haar intrek genomen in het voormalige kantoor van de Thuisvester in Sprundel.

Directeur Ralph Bink vertelt: "Ons bedrijf is in 1979 opgericht door mijn ouders. Toen nog gevestigd in Achtmaal verkochten zij vanuit de winkel daar voornamelijk bruin- en witgoed. In 1995 kwam ik in de zaak. Installatiewerk is mijn passie en het bedrijf begon al snel te groeien. In 2005 verhuisden we naar Zundert. Mijn ouders hebben de winkel in Achtmaal nog enkele jaren doorgezet. Vanaf onze vestiging in Zundert heeft het installatiebedrijf een gestage groei doorgemaakt.
In 2009 is BINK Solar opgericht voor de montage van zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Waarna in 2012 de beveiligingsactiviteiten met de oprichting van BINK Beveiliging zijn afgesplitst vanuit het installatiebedrijf. Tezamen met BINK Elektro vormt het een sterke drie-eenheid waarmee we voor zowel het MKB als de particuliere markt werken. Kennis en kunde door specialisatie is onze visie. Inmiddels zijn er bij BINK Groep zo'n 100 medewerkers actief. Het pand in Zundert was te krap geworden en met de verhuizing naar Sprundel krijgen we niet alleen de extra ruimte die noodzakelijk is voor verdere groei, maar zitten we ook meer in het midden van ons werkgebied."
Kom naar de open dag op zaterdag 2 juni vanaf 11.00 tot 16.00 uur!

BINK Groep - Rucphensebaan 52 - 4714 RE Sprundel
www.binkgroep.eu - 076-5991700 – info@binkroep.eu



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief