Eerste training NAC in voorbereiding op seizoen 2018-2019.
Eerste training NAC in voorbereiding op seizoen 2018-2019. Foto: Peter Visser

Eerste profwedstrijd NAC komende zaterdag tegen Sparta

Door: Guus Arnouts Sport

SINT WILLEBRORD - De eerste serieuze oefenwedstrijd van NAC staat zaterdag op het programma. De Bredase club speelt dan tegen Sparta Rotterdam op Sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord. Om 16.00 uur trappen de teams af. 

Jasper Saeijs laat namens NAC weten dat er nog altijd kaartjes beschikbaar zijn voor het duel, die zijn eenvoudig te bestellen via de website van NAC. "De verkoop loopt soepel. Voorafgaand aan de wedstrijd is er natuurlijk de traditionele wedstrijd tussen supporters van NAC en Sparta voor de Andro Knel Bokaal. Ook dat duel is te bezoeken met het kaartjevoor de hoofdwedstrijd." Tickets zijn eventueel ook nog te koop aan de kassa bij het sportpark in Sint Willebrord.

Andro Knel Bokaal
De Andro Knel Bokaal is georganiseerd en ontstaan om de overleden speler Andro Knel, die voor NAC en Sparta speelde, te eren. Knel kwam in 1989 in het leven bij de SLM-vliegtuigramp in Suriname. "Nog altijd is de band tussen NAC en Sparta supporters erg hecht, mede dankzij dit soort onderlinge duels", aldus Saeijs. 

A58 dicht
Verder wijst de club op de werkzaamheden aan de A58 dit weekend tussen knooppunt De Stok en knooppunt Princeville richting Breda. Supporters vanuit Breda kunnen de terugreis niet over de snelweg maken, aldus NAC. De club vraagt supporters om hier rekening mee te houden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief