Julia en Roland met de gratis schuimtaart.
Julia en Roland met de gratis schuimtaart. Foto: Corine Roks

Nieuwe look voor Bakkerij Van Oers

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL – Bakkerij Van Oers aan de St. Janstraat in Sprundel heeft de afgelopen weken een totale make- over ondergaan. De vernieuwde winkel staat in het teken van ambacht met een industrieel tintje. Op woensdag 17 oktober opent zij haar deuren, en worden klanten welkom geheten door het bekende team nieuwe stijl. En als kers op de taart ontvangen klanten bij besteding van vijftien euro of meer een versgebakken schuimtaart.

DOOR CORINE ROKS

"Een winkel waarbij het ambacht op een eigentijdse manier wordt geëtaleerd", laat eigenaar Roland van Oers weten. "We gaan mee met de tijd. In onze branche zie je dat er steeds meer wordt teruggegrepen naar het knusse en ambachtelijke van vroeger, een trend die is ontstaan vanuit de behoefte van de klant", vult Van Oers aan.

Ambachtelijk
Eén van de noviteiten in de vernieuwde winkel is de oven. "Ambachtelijk en functioneel. Klanten ervaren het bakproces van dichtbij en de oven staat garant voor de geur van vers gebakken brood", laat onderneemster Julia van Oers weten.

Semi- zelfbediening
Julia van Oers benoemt nog een vernieuwing als gevolg van het veranderde consumentengedrag. "Voorheen werden klanten geholpen vanachter de toonbank, in onze nieuwe winkel staan stellages waaruit de klant zelf kan pakken". Als voorbeeld noemt zij verpakte broodjes en speculaas. "En de rieten manden zijn gevuld met vers gebakken broodjes, waaruit de klant zelf haar keuze maakt, semi- zelfbediening! De verschillende broden en gebak liggen als vanouds achter de toonbank", aldus Van Oers. Alle producten in de winkel komen uit eigen bakkerij, waarmee versheid wordt gegarandeerd.

Inrichting
Was voorheen het interieur overwegend bruin, in de nieuwe winkel overheerst de kleur grijs. "Grijstinten met een houtlook met een knipoog naar het industriële", zo omschrijven de ondernemers de nieuwe inrichting. "toegespitst op de moderne klant".
Behalve de inrichting is ook het zeven koppig team voorzien van een nieuwe uitstraling. "Onze nieuwe bedrijfskleding bestaat uit een ruiten blouse met een stoere denim short", aldus de onderneemster.

Zondag geopend
Het straatbeeld verandert eveneens, de bakkerij heeft een nieuwe lichtbak en stickers. De entree bevindt zich op de vertrouwde plek. De openingstijden worden verruimd, Roland van Oers hierover: "Ook voor het verse brood tijdens het weekendontbijt kunnen klanten bij ons terecht. Wij zijn op zondagmorgen weer geopend".

Iedereen welkom
Tot slot laat Bakkerij Van Oers weten:
"Vanaf 17 oktober is iedereen welkom in onze nieuwe winkel en krijgen klanten bij besteding van vijftien euro of meer op woensdag 17 en donderdag 18 oktober een schuimtaart cadeau.
Op maandag, woensdag en donderdag is de winkel geopend van zeven tot vijf.
Op vrijdag van zeven tot zes, op zaterdag van zeven tot vier en op zondag van acht tot twaalf.
Op dinsdag is de winkel gesloten. 

Bakkerij Van Oers
St. Janstraat 75, 4714 EB Sprundel., Tel: 0165383119, E-mail: info@bakkerijvanoers.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief