Afbeelding

Café de Coop in race voor leukste voetbalkroeg van Nederland

Door: Peter Houtepen Algemeen

SPRUNDEL - Café de Coop uit Sprundel is vrijdag verkozen tot de leukste voetbalkroeg van de provincie Noord-Brabant. Dat heeft het publiek bepaald in de FOX Sports-verkiezing 'De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019'.

Sinds oktober is er via www.leukstevoetbalkroeg.nl ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen maken kans op de landelijke titel en krijgen daarvoor een mystery visit van de vakjury. De jury bestaat dit jaar onder andere uit FOX Sports-presentator Aletha Leidelmeijer en Lars van Velsum van FC Afkicken.

"Ontzettend gaaf", reageert eigenaar Ronnie Gommers van Café de Coop. Hij had de uitverkiezing niet helemaal aan zien komen. "Ik heb natuurlijk maar een kleine dorpskroeg, maar blijkbaar heb ik toch veel vaste klanten en een bepaalde achterban die mij genomineerd hebben. Ik had bij FOX Sports al een paar keer om een tussenstand gevraagd, maar die kreeg ik niet. Daarom ben ik blij verrast met dit nieuws."

De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het FOX Sports-programma 'De Eretribune' bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële 'Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal'. Vorig seizoen kroonde Café D'n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot de leukste voetbalkroeg van Nederland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief